Kesäkoti Kotaranta

Kesäkoti Kotaranta, näkymä Iso-Ii -järveltä
Pihamaisemaa
Rantapolku
Talkooväen herkkuja

Kesän tullessa toimintamme painopiste muuttuu paljolti kesäkoti Kotarantaan Lapinniemeen. Jäsenillat ovat kesäisin Kotarannassa.

Kesäkoti on viihtyisä virkistys- ja ajanviettopaikka, joka sijaitsee kauniilla paikalla Iso-Ii -järven rannalla.

Vuokraus
Kesäkoti Kotaranta on vuokrattavissa jäsenille, ei-jäsenille, yrityksille ja yhteisöille majoitus-, kokous- ja virkistyskäyttöön.
Kesäkoti onkin oiva paikka järjestää esim. perhejuhlia, illanviettoja, kokouksia tai sitten tulla  ihan muuten vaan nauttimaan kesästä kauniissa rantamaisemassa.

Päärakennus
Kesäkodin päärakennuksesta löytyy viihtyisä, tilava oleskeluhuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, wc-tilat ja upea, katettu ulkoterassi järvinäköalalla. Paikan varustuksiin kuuluu mm. liinavaatteet, täydellinen astiasto usealle kymmenelle hengelle, kylmiö, pakastin, TV ja laajakaistayhteys. Tilauksesta järjestämme tarvittaessa myös tarjoilupalvelun.

Saunarakennus
Erillisestä saunarakennuksesta löytyy terassi, tilava oleskeluhuone, pesuhuone, sauna ja erillinen wc-tila. Oleskeluhuoneen voi ottaa myös majoituskäyttöön
. Saunan edustalla on hiekkapohjainen uimaranta, jonne on hauska pulahtaa uimaan saunomisen lomassa.

Aitat
Pihapiirissä on 3 aittarakennusta, joissa on eri kokoisia, romanttisia majoitushuoneita. Kaiken kaikkiaan majoitustilaa kesäkodilla on yhteensä n. 20 hengelle.

Muu varustus
Rannan tuntumassa on lettu-/grillikatos ja puita on erillisessä puuvarastossa. Rannassa on myös laituri ja vene. Niemekkeen luonnonvaraista rantaa reunustaa ns. rantapolku, joka on laudoitettu ja mahdollistaa näin myös esim. pyörätuolilla pääsyn aivan veden äärelle. Kesäkodilla olemmekin ottaneet liikuntarajoitteisuuden huomioon eri tiloihin pääsemiseksi.

Kesäkodin syys- ja keväthuollot hoidamme pääsääntöiseti talkoovoimin. Talkoissa meidän jäsenten on mukava tavata toisiamme yhteisen tekemisen merkeissä ja nauttia kesäisestä rantamaisemasta talon antimien kera.

 

Tule sinäkin viihtymään kesäkoti Kotarantaan. Kohteen varauksista saat lisätietoa yhdistyksemme toimistosta.