Kesäkoti Kotaranta

 

Kesän tullessa toimintamme painopiste muuttuu paljolti kesäkoti Kotarantaan Lapinniemeen. Jäsenillat ovat kesäisin Kotarannassa.

Kesäkoti on viihtyisä virkistys- ja ajanviettopaikka, joka sijaitsee kauniilla paikalla Iso-Ii -järven rannalla.

Vuokraus
Kesäkoti Kotaranta on vuokrattavissa pääasiassa Iisalmen Invalidit ry:n jäsenille sekä Invalidiliiton jäsenyhdistyksen jäsenille sekä yhdistyksille ja yhteisöille majoitus-, kokous- ja virkistyskäyttöön.
Kesäkoti onkin oiva paikka järjestää esim. perhejuhlia, illanviettoja, kokouksia tai sitten tulla ihan muuten vaan nauttimaan kesästä ja lomasta kauniissa rantamaisemassa. Vuokra-aika on kesä-syyskuun puoliväli.

Päärakennus
Kesäkodin päärakennuksessa on viihtyisä ja tilava oleskeluhuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, wc-tilat ja upea, katettu ulkoterassi, josta on näköala järvelle. Varustuksiin kuuluu täydellinen astiasto noin neljällekymmenelle hengelle, wc- ja talouspaperit, tilava kylmiö, pakastin, TV ja nopea laajakaistayhteys. Tiskikonetta ei ole, joten tuo halutessasi mukanasi kertakäyttöastioita. Myös liinavaatteet ja pyyhkeet pitää tuoda mukanaan.

Saunarakennus
Erillisessä saunarakennuksessa on terassi, tilava oleskeluhuone, pesuhuone, sauna ja erillinen wc-tila. Oleskeluhuoneen voi ottaa myös majoituskäyttöön
, sillä siinä on levitettävä vuodesohva. Saunan edustalla on hiekkapohjainen uimaranta, jonne on hauska pulahtaa uimaan saunomisen lomassa. Liikuntaesteisille sopii paremmin päärakennuksen edessä oleva hiekkapohjainen uimaranta.

Aitat
Pihapiirissä on 3 aittarakennusta, joissa on erikokoisia, romanttisia majoitushuoneita. Kaiken kaikkiaan majoitustilaa Kotarannassa on yhteensä n. 20 hengelle.

Muu varustus
Rannan tuntumassa on lettu-/grillikatos ja puita on erillisessä puuvarastossa. Puut sisältyvät vuokrahintaan, samoin kuin soutuvene. Rannassa on myös laituri, jonne pääsee pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Niemekkeen luonnonvaraista rantaa reunustaa ns. rantapolku, joka on laudoitettu ja mahdollistaa näin esim. pyörätuolilla pääsyn veden äärelle. Kesäkodilla olemmekin ottaneet liikuntarajoitteisuuden huomioon eri tiloihin pääsemiseksi.

Kesäkodin syys- ja keväthuollot hoidamme pääsääntöiseti talkoovoimin. Talkoissa meidän jäsenten on mukava tavata toisiamme yhteisen tekemisen merkeissä ja nauttia kesäisestä rantamaisemasta talon antimien kera.

Tule sinäkin viihtymään kesäkoti Kotarantaan. Kohteen varauksista saat lisätietoa yhdistyksemme toimistosta tai Kotarannan jäsenillat ja varaukset sivulta