Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Viikko- ja päiväkohtaiset tapahtumat näet tapahtumakalenterista

 

Jäsenillat Kesäkodilla Kotarannassa kesällä 2019

Kesäaikaan vietetään Iisalmen Invalidien jäsenistön jäseniltoja Kesäkodilla Kotarannassa Lapinniemellä. Kesäkoti sijaitsee järven rannalla, joten samalla voit nauttia myös mukavasta kesäillasta veden äärellä.

Jäsenillat kesällä 2019

 • to 6.6.   klo 18     kesäkauden aloitus
 • pe 21.6. klo 18     juhannusaaton vietto
 • ti 9.7.     klo 18     liikunnallinen ilta, kilpailuja               
 • to 1.8.    klo 18     kalastusilta, rantaonginta                    
 • to 22.8.  klo 18     naistoimikunnan lauluilta
 • to 5.9.    klo 18     karaokeilta ja kesäkauden lopetus

Lisäksi on uusille jäsenille tarkoitettu jäsenilta to 13.6. klo 18.

Kaikissa jäsenilloissa tarjotaan kahvi/tee, suolainen/makea kahvileipä, mehu/vesi. Myös grillimakkaroita paistetaan, joten varaa tarjoiluun pikkurahaa mukaan. Juhannuksena on lisäksi muurinpohjalettuja ja muita herkkuja!

Kysy lisää kesäkotitoimikunnan pj. Pentti Räisänen p. 050 569 4073 tai toimistolta ma-ke klo 10-12 p. 0440 824 455. Kysy myös kyytimahdollisuutta jäseniltoihin!

Huom! Muistathan, että Kesäkotia voit myös vuokrata. Kesäkodilla on vielä vapaata tilaa kesä- ja elokuussa! Hinnat: Majoitus 25 €/ vrk/ hlö (omat liinavaatteet). Rantasauna 30 €/ jäsenhinta. Varaa toimistolta p. 0440 824 455.

Lue lisää

 

Hae Invalidiliiton kursseille!


Invalidiliitto järjestää kuluvana vuonna 13 teemallista, 3 parisuhde- ja kaksi perheille suunnattua sopeutumisvalmennuskurssia. Haku kursseille on nyt käynnissä.

Kurssilla pääset irtautumaan arjesta ja keskustelemaan samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ohjelmaan sisältyy kohderyhmän mukaan ryhmätyöskentelyä, liikuntaa, luentoja ja keskustelua. Tavoitteena on saada voimavaroja, joita voi hyödyntää mielekkään arjen rakentamisessa. Vertaistuki on kursseilla suuressa roolissa.

Sopeutumisvalmennuskurssit järjestetään kuntoutuskeskuksissa eri puolilla Suomea. Lisätietoja, kurssikalenterin ja sähköisen ilmoittautumislomakkeen löydät Invalidliiton verkkosivuilta: 
https://www.invalidiliitto.fi/palvelut/sopeutumisvalmennus

Kurssit ovat osallistujille maksuttomia ja sisältävät täysihoidon.

Tervetuloa mukaan,
Sopeutumisvalmennus
Invalidiliitto ry

Invatalon hengellinen kerho

Hengellinen kerho hengellinen kerho jatkaa jälleen syksyllä. Kerhosta ilmoitetaan Iisalmen Sanomien sunnuntain muistio-palstalla sekä yhdistyksen kotisivuilla.

Laulu-/karaokeiltojen vetäjä
Jukka Hiltunen

Yhteislaulu- /karaokeillat torstaisin klo 17 - 19 Invaliditalon kerhohuoneella

 

Kaivatut yhteislaulu- /karaokeillat ovat torstaisin klo 17 alkaen.

Laulupaikka on Invaliditalon kerhohuone, Joukolankatu 6.

Tervetuloa!


Lisätietoja Jukka Hiltunen 0500 998 050

Alueellisia tapahtumia 2019

 

 • Tiistaina 12.3., klo 9-13 alueen pilkkipäivä, Siilinjärven Kunnonpaikan kodalla. Osallistumismaksu 10 €. Sarjat: naiset, miehet ja vaikeavammaiset.
 • Lauantaina 6.4. Kiuruveden keilatapahtuma klo 13 alkaen keilahallissa, Asematie 12. Sarjat: rekisteröitymeet, miehet, naiset ja pyörätuolikelaajat. Keilataan 3 sarjaa, mukaan mahtuu 48 keilaajaa. Ilmoittautuminen 22.3. mennessä p. 050 3420 709 tai raija.toivonen59@gmail.com. Osallistumismaksu 5 €/keilaaja (sis.kahvin ja kisan)
 • La 18.- su 19.5. Naisten tapahtuma, Leppävirran Vesileppiksessä. Teemana hyvinvointi.
 • Torstaina 18.7. Rantaongintakilpailut Varkauden Kuntorannassa.
 • La 27.- su 28.7., Kesäpäivät Outokummussa.
 • Ma 2.- ke 4.9.  Syysleiri, Siilinjärvellä srk:n leirikeskuksessa.
 • Lauantaina 28.9. Syyssuunnittelu-päivä Nilsiän Tahkovuorella.
 • Lauantaina 9.11. Kulttuuritapahtuma Mikkelissä.

 

 

Tuettujen lomien kalenteri 2019

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n ja Invalidiliitto ry:n yhteistyössä järjestämien tuettujen lomien lomakalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt. Eri teemojen ympärille rakennetut lomat toteutetaan STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella.

Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ja lomalle voi hakeutua kuka tahansa. Lomilla on kuitenkin tietty kohderyhmä, joka kannattaa ottaa hakiessa huomioon. Hakuaika lomalle päättyy 3 kk ennen lomaa.

Lomaa haetaan joko sähköisesti tai tulostettavalla hakulomakkeella, lomakkeet löytyvät osoitteesta www.mtlh.fi. Hakulomakkeita saa myös Invalidiliitosta, paula.partanen@invalidiliitto.fi tai puh 044 7650667. Lisätiedot ja lomakalenteri löytyvät Invalidiliiton kotisivuilta >>