Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Katso tapahtumakalenterista ajankohtaiset tapahtumat!

Erllisiä tapahtumailmoituksia julkaistaan sunnuntain Iisalmen Sanomissa järjestöpalstalla.

Seuraa myös kotiisi jäsenetuna tulevan IT-lehden toimintakalenteria!

 

Laulu-/karaokeiltojen vetäjä
Jukka Hiltunen

Lauluillat torstaisin klo 17 - 19 Invaliditalon kerhohuoneella

Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin jäsenet mukavaan porukkaan ja lauluiltaan! Laulupaikkana on Invaliditalon kerhohuone, Joukolankatu 6. Tervetuloa!

Lauluiltojen isäntänä tuttuun tapaan Jukka Hiltunen ja kaverina hänellä on Pentti Räisänen.

Lisätietoja Jukka Hiltunen 0500 998 050

 

Tehdään käsin -kerho 2023

Tehdään käsin -kerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 14.00 -16.30  Invaliditalon kerhohuoneella, Joukolankatu 6. HUOM! Uusi päivä ja aika! 

Tule mukaan!

Tule mukaan tekemään käsitöitä ja askartelemaan! Tekemisen lomassa myös keskustellaan eri tyyppisistä asioista. Tule reippaasti mukaan kerhoon ja kertomaan, miten voisimme kehittää ja kehittyä!

Lisätiedot Annikki Lehtovaara puh. 050 4145127.

 

Parasta nuori -toiminta kutsuu nuoria

Parasta nuori -toiminta on suunnattu 18-29 -vuotiaille toimintaesteisille/vammaisille nuorille ja asiasta kiinnostuneille. Tarjolla vapaa-ajan toimintaa rennolla otteella toivomukset huomioiden!

Tapaamiset Teamsilla ja livenä, ota yhteys parastanuori@gmail.com. Tsekkaa Instagram #parasta_nuori_toiminta.

Toiminta on pääosin maksutonta ja kaikki toiminta lähtee liikkeelle nuorten omista toivomuksista! Tule mukaan, et sitoudu mihinkään.

 

 

 

Tuetut lomat vuodelle 2024 ovat haettavissa!
 

Vuoden 2024 tuetut lomat on julkaistu verkkosivuillemme. Huomioithan, että lomien hakuaika päättyy viimeistään 3 kuukautta ennen lomaa (poikkeuksena alkuvuoden lomat, joissa pidennetty hakuaika). Alkuvuoden lomia kannattaa kuitenkin hakea mahdollisimman nopeasti, jotta hakuaika ei mene epähuomiossa ohi.

Järjestämme lomia lapsiperheille, aikuisille työikäisille ja senioreille. Lisäksi järjestämme vertaislomia, joissa lomalaisia yhdistää esimerkiksi sama sairaus, vamma tai perhetilanne. Vertaislomia järjestetään sekä aikuisille että lapsiperheille. Voit hakea myös yrittäjien tuettua lomaa!

Jos sinulla on kysyttävää lomahakuun liittyen, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme 010 2193 460 (ark. klo 9-13) tai lomat@mtlh.fi. Autamme sinua mielellämme!

Lomaa haetaan joko sähköisesti tai tulostettavalla hakulomakkeella, lomakkeet löytyvät osoitteesta www.mtlh.fi.