Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Viikko- ja päiväkohtaiset tapahtumat näet tapahtumakalenterista

 

 

Invatalon hengellisen kerhon ohjelma syksylle 2018

  • Hengellinen kerho tiistaina 30.10. klo 13 Invatalolla, Joukolankatu 6, ja kerhoon tulee vieraaksi Iisalmen seurakunnan pastori Maija Voutilainen.
     
  • ​Menemme yhdessä Syödään yhdessä -tapahtumaan torstaina 8.11. klo 11-13 srk. talon alasaliin. Kankaan Martat valmistavat lounaan, ja lounaan aikana saamme kuunnella kanttorien soittamaa hengellistä taustamusiikkia. Lounas on maksuton. Kyyti järjestetään Invatalolta.
     
  • Diakoniatyön kerhojen joulujuhlaa vietämme tiistaina 18.12 klo 10 srk. talolla. Joulujuhlassa on ohjelmaa sekä joulupuuro ja torttukahvit. Tilaisuus on maksuton. Kyyti järjestetään Invaltalolta.

 

Laulu-/karaokeiltojen vetäjä
Jukka Hiltunen

Yhteislaulu- /karaokeillat torstaisin klo 17 - 19 Invaliditalon kerhohuoneella

 

Kaivatut yhteislaulu- /karaokeillat ovat torstaisin klo 17 alkaen.

Laulupaikka on Invaliditalon kerhohuone, Joukolankatu 6.

Tervetuloa!


Lisätietoja Jukka Hiltunen 0500 998 050

Tehdään käsin -kerho syksyn iloksi

Tehdään käsin -kerho kokoontuu keskiviiikkoisin Invaliditalon kerhohuoneella, Joukolankatu 6. Syksyn kerhoillat ovat ke 31.10., ke 7.11., ke 21.11. ja syyskauden viimeinen kerho on keskiviikkona 5.12.

Tule mukaan tekemään käsitöitä ja askartelemaan! Tekemisen lomassa myös keskustellaan eri tyyppisistä asioista. ”Uudet tuulet” ovat todella tervetulleita, joten tule reippaasti mukaan kerhoon ja kertomaan, miten voisimme kehittää ja kehittyä!

Lisätiedot Tuija Laajalahti p. 050 367 5015

Tuettujen lomien kalenteri 2018 ilmestynyt

 

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n ja Invalidiliitto ry:n yhteistyössä järjestämien tuettujen lomien lomakalenteri vuodelle 2018 on ilmestynyt. Eri teemojen ympärille rakennetut lomat toteutetaan STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ja lomalle voi hakeutua kuka tahansa. Lomilla on kuitenkin tietty kohderyhmä, joka kannattaa ottaa hakiessa huomioon. Hakuaika lomalle päättyy 3 kk ennen lomaa.

Lomaa haetaan joko sähköisesti tai tulostettavalla hakulomakkeella, lomakkeet löytyvät osoitteesta www.mtlh.fi. Hakulomakkeita saa myös Invalidiliitosta, paula.partanen@invalidiliitto.fi tai puh 044 7650667. Lisätiedot ja lomakalenteri löytyvät Invalidiliiton kotisivuilta >>