Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Viikko- ja päiväkohtaiset tapahtumat näet tapahtumakalenterista

 

Hae Invalidiliiton kursseille!


Invalidiliitto järjestää kuluvana vuonna 13 teemallista, 3 parisuhde- ja kaksi perheille suunnattua sopeutumisvalmennuskurssia. Haku kursseille on nyt käynnissä.

Kurssilla pääset irtautumaan arjesta ja keskustelemaan samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ohjelmaan sisältyy kohderyhmän mukaan ryhmätyöskentelyä, liikuntaa, luentoja ja keskustelua. Tavoitteena on saada voimavaroja, joita voi hyödyntää mielekkään arjen rakentamisessa. Vertaistuki on kursseilla suuressa roolissa.

Sopeutumisvalmennuskurssit järjestetään kuntoutuskeskuksissa eri puolilla Suomea. Lisätietoja, kurssikalenterin ja sähköisen ilmoittautumislomakkeen löydät Invalidliiton verkkosivuilta: 
https://www.invalidiliitto.fi/palvelut/sopeutumisvalmennus

Kurssit ovat osallistujille maksuttomia ja sisältävät täysihoidon.

Tervetuloa mukaan,
Sopeutumisvalmennus
Invalidiliitto ry

Laulu-/karaokeiltojen vetäjä
Jukka Hiltunen

Yhteislaulu- /karaokeillat torstaisin klo 17 - 19 Invaliditalon kerhohuoneella

 

Kaivatut yhteislaulu- /karaokeillat ovat torstaisin klo 17 alkaen.

Laulupaikka on Invaliditalon kerhohuone, Joukolankatu 6.

Tervetuloa!


Lisätietoja Jukka Hiltunen 0500 998 050

Tehdään käsin -kerho keväällä 2019
 

Tehdään käsin -kerho kokoontuu keskiviiikkoisin Invaliditalon kerhohuoneella, Joukolankatu 6.

Kevään kerhoillat ovat keskiviikkoisin 23.1., 6.2., 20.2., 6.3., 20.3. ja 3.4.2019.

Tule mukaan tekemään käsitöitä ja askartelemaan! Tekemisen lomassa myös keskustellaan eri tyyppisistä asioista. ”Uudet tuulet” ovat todella tervetulleita, joten tule reippaasti mukaan kerhoon ja kertomaan, miten voisimme kehittää ja kehittyä!

Lisätiedot Annikki Lehtovaara puh. 050 4145127.

Alueellisia tapahtumia 2019

 

  • Tiistaina 12.3., klo 9-13 alueen pilkkipäivä, Siilinjärven Kunnonpaikan kodalla. Osallistumismaksu 10 €. Sarjat: naiset, miehet ja vaikeavammaiset.
  • Lauantaina 6.4. Kiuruveden keilatapahtuma klo 13 alkaen keilahallissa, Asematie 12. Sarjat: rekisteröitymeet, miehet, naiset ja pyörätuolikelaajat. Keilataan 3 sarjaa, mukaan mahtuu 48 keilaajaa. Ilmoittautuminen 22.3. mennessä p. 050 3420 709 tai raija.toivonen59@gmail.com. Osallistumismaksu 5 €/keilaaja (sis.kahvin ja kisan)
  • La 18.- su 19.5. Naisten tapahtuma, Leppävirran Vesileppiksessä. Teemana hyvinvointi.
  • Torstaina 18.7. Rantaongintakilpailut Varkauden Kuntorannassa.
  • La 27.- su 28.7., Kesäpäivät Outokummussa.
  • Ma 2.- ke 4.9.  Syysleiri, Siilinjärvellä srk:n leirikeskuksessa.
  • Lauantaina 28.9. Syyssuunnittelu-päivä Nilsiän Tahkovuorella.
  • Lauantaina 9.11. Kulttuuritapahtuma Mikkelissä.

 

 

Tuettujen lomien kalenteri 2019 ilmestynyt

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n ja Invalidiliitto ry:n yhteistyössä järjestämien tuettujen lomien lomakalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt. Eri teemojen ympärille rakennetut lomat toteutetaan STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella.

Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ja lomalle voi hakeutua kuka tahansa. Lomilla on kuitenkin tietty kohderyhmä, joka kannattaa ottaa hakiessa huomioon. Hakuaika lomalle päättyy 3 kk ennen lomaa.

Lomaa haetaan joko sähköisesti tai tulostettavalla hakulomakkeella, lomakkeet löytyvät osoitteesta www.mtlh.fi. Hakulomakkeita saa myös Invalidiliitosta, paula.partanen@invalidiliitto.fi tai puh 044 7650667. Lisätiedot ja lomakalenteri löytyvät Invalidiliiton kotisivuilta >>