Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Katso tapahtumakalenterista ajankohtaiset tapahtumat!

Erllisiä tapahtumailmoituksia julkaistaan sunnuntain Iisalmen Sanomissa järjestöpalstalla.

Seuraa myös kotiisi jäsenetuna tulevan IT-lehden toimintakalenteria!

 

Laulu-/karaokeiltojen vetäjä
Jukka Hiltunen

Lauluillat torstaisin klo 17 - 19 Invaliditalon kerhohuoneella

Lauluillat ovat toistaiseksi tauolla.


Lisätietoja Jukka Hiltunen 0500 998 050

 

Tehdään käsin -kerho 2024

Tehdään käsin -kerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 14.00 -16.30  Invaliditalon kerhohuoneella, Joukolankatu 6.  Seuraavat kokoontumiset taas syksyllä! 

Tule mukaan!

Tule mukaan tekemään käsitöitä ja askartelemaan! Tekemisen lomassa myös keskustellaan eri tyyppisistä asioista. Tule reippaasti mukaan kerhoon ja kertomaan, miten voisimme kehittää ja kehittyä!

Lisätiedot Annikki Lehtovaara puh. 050 4145127.

 

Tuetut lomat vuodelle 2024 ovat haettavissa!
 

Vuoden 2024 tuetut lomat on julkaistu verkkosivuillemme. Huomioithan, että lomien hakuaika päättyy viimeistään 3 kuukautta ennen lomaa (poikkeuksena alkuvuoden lomat, joissa pidennetty hakuaika). Alkuvuoden lomia kannattaa kuitenkin hakea mahdollisimman nopeasti, jotta hakuaika ei mene epähuomiossa ohi.

Järjestämme lomia lapsiperheille, aikuisille työikäisille ja senioreille. Lisäksi järjestämme vertaislomia, joissa lomalaisia yhdistää esimerkiksi sama sairaus, vamma tai perhetilanne. Vertaislomia järjestetään sekä aikuisille että lapsiperheille. Voit hakea myös yrittäjien tuettua lomaa!

Jos sinulla on kysyttävää lomahakuun liittyen, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme 010 2193 460 (ark. klo 9-13) tai lomat@mtlh.fi. Autamme sinua mielellämme!

Lomaa haetaan joko sähköisesti tai tulostettavalla hakulomakkeella, lomakkeet löytyvät osoitteesta www.mtlh.fi.