Ajankohtaista

ITÄ-SUOMEN ALUEELLINEN KESÄPÄIVÄ

RAUTAVAARALLA SU 17.6.2018

 

Tervetuloa isolla joukolla Rautavaaralle Invalidiliiton Itä-Suomen alueellisen kesäpäivän viettoon su 17.6.2018. Tapahtuma aloitetaan klo 10 Rautavaaran ev.lut. kirkosta jumalanpalveluksella, josta siirrytään Monitoimitalolle ruokailemaan.

KKK eli Kisaillaan Kiireettä Kokeillen eri lajeja - puhallustikka, aikakävely, laserammunta, jousiammunta, mukavaa yhdessäoloa ja tutustumista.

Oheisohjelmaa suunnitelmissa ja tietenkin arpajaiset (arpa 1 €), palkintojen jako ja lopuksi lähtökahvit.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset toimistolle puh. 0440-824 455 tai sp iisalmen.invalidit@meili.fi  viimeistään 24.5.2018.

Ilmoita liikutko pyörätuolilla, onko avustaja mukana, haluatko osallistua ruokailuun, mahdollinen erityisruokavalio yms.

Osallistumismaksu 10 eur/henkilö, kattaa myös ruokailun ja kahvit.

Osallistumismaksut mieluummin kootusti yhdistyksittäin Rautavaaran Invalidit ry:n tilille Säästöpankki FI75 4600 1140 0044 78, laita viestikohtaan KESÄPÄIVÄ 17.6.2018

Tervetulloo! ?  Terveh tulgua!

Terveisin Pentti puheenjohtaja ja Tuula sihteeri, Kainulaiset

Alla olevasta linkistä avautuu esite tapahtumasta ja ajo-ohje.

Laulu-/karaokeiltojen vetäjä
Jukka Hiltunen

Yhteislaulu- /karaokeillat torstaisin klo 17 - 19 Invaliditalon kerhohuoneella

 

Kaivatut yhteislaulu- /karaokeillat jatkuvat jälleen torstaisin. Nyt meillä on käytössä uudet, ajanmukaiset karaokelaitteet ja iso taulutelevisio.

Laulupaikka on Invaliditalon kerhohuone, Joukolankatu 6.

Tervetuloa!


Lisätietoja Jukka Hiltunen 0500 998 050

Tuettujen lomien kalenteri 2018 ilmestynyt

 

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n ja Invalidiliitto ry:n yhteistyössä järjestämien tuettujen lomien lomakalenteri vuodelle 2018 on ilmestynyt. Eri teemojen ympärille rakennetut lomat toteutetaan STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ja lomalle voi hakeutua kuka tahansa. Lomilla on kuitenkin tietty kohderyhmä, joka kannattaa ottaa hakiessa huomioon. Hakuaika lomalle päättyy 3 kk ennen lomaa.

Lomaa haetaan joko sähköisesti tai tulostettavalla hakulomakkeella, lomakkeet löytyvät osoitteesta www.mtlh.fi. Hakulomakkeita saa myös Invalidiliitosta, paula.partanen@invalidiliitto.fi tai puh 044 7650667. Lisätiedot ja lomakalenteri löytyvät Invalidiliiton kotisivuilta >>

 

 

Myytävänä taulu

Myytävänä käsintehty taulu. Taulu on nähtävillä toimistolla.

Näet taulun isommassa koossa klikkaamalla kuvaa.