Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Katso tapahtumakalenterista ajankohtaiset tapahtumat!

Erllisiä tapahtumailmoituksia julkaistaan sunnuntain Iisalmen Sanomissa järjestöpalstalla.

Seuraa myös kotiisi jäsenetuna tulevan IT-lehden toimintakalenteria!

 

Laulu-/karaokeiltojen vetäjä
Jukka Hiltunen

Lauluillat torstaisin klo 17 - 19 Invaliditalon kerhohuoneella

Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin jäsenet mukavaan porukkaan ja lauluiltaan! Laulupaikkana on Invaliditalon kerhohuone, Joukolankatu 6. Tervetuloa!

HUOM! Lauluillat ovat huililla marraskuun ja jatkuvat jälleen to 2.12.


Lisätietoja Jukka Hiltunen 0500 998 050

Perinteinen joulujuhla- ja ruokailu

 

Perinteinen joulujuhla- ja ruokailu la 11.12. klo 14 Iisalmen Kulttuurikeskuksessa. Omavastuu 25 €.

Sitova ilmoittautuminen viimeistään ti 30.11. joko p. 0440 824 455 tai iisalmen.invalidit@meili.fi. Kerro myös mahdollinen erityisruokavaliosi.

Ohjelmassa musiikkia ja muuta jouluista ohjelmaa, pitopöydästä jouluruokailu sekä kahvit ja jälkiruoka. Lopussa jälleen Naistoimikunnan järjestämät arpajaiset!

Juhla kestää noin klo 17 saakka, mutta sieltä voi oman vointinsa mukaan poistua myös aikaisemmin. Lämpimästi tervetuloa!

Kulttuurikeskuksen esteettömyydestä lisää tietoa

https://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kulttuuri,-liikunta-ja-nuoriso/Kulttuuripalvelut/Iisalmen-kulttuurikeskus/Tietoa-talosta/Esteettomyys

 

Invatalon hengellinen kerho

Lähdetään porukalla Arkipäivän jouluiseen messuun ti 14.12. klo 10 Pyhän Ristin kirkkoon. Messun jälkeen jouluiset kahvit seurakuntatalolla.

Seuraavan kerran kokoonnutaan kerhoon tiistaina 18.1.2022 klo 13 Invatalon kerhohuoneella. Vieraana diakonissa Raija Autio Iisalmen seurakunnasta. Hartaus ja kahvit, tervetuloa!

 

Tuettujen lomien kalenteri 2022

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n ja Invalidiliitto ry:n yhteistyössä järjestämien tuettujen lomien lomakalenteri vuodelle 2022 on ilmestynyt. Eri teemojen ympärille rakennetut lomat toteutetaan STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella.

Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ja lomalle voi hakeutua kuka tahansa. Lomilla on kuitenkin tietty kohderyhmä, joka kannattaa ottaa hakiessa huomioon. Hakuaika lomalle päättyy 3 kk ennen lomaa.

Lomaa haetaan joko sähköisesti tai tulostettavalla hakulomakkeella, lomakkeet löytyvät osoitteesta www.mtlh.fi.

Lisätiedot ja lomakalenteri löytyvät Invalidiliiton kotisivuilta >>